Meet new people
Blogs
Login
Sign up
Put me here
Бахтиёр
, 37
Moscow
Светлана
, 49
Podgorica
Евгений
, 60
Dmitrov
Александр
, 37
Moscow
Игорь
, 37
Cherepovets
Иван
, 50
Irkutsk
Андрей
, 50
Moscow
Константин
, 29
Bangkok
Константин
, 42
Omsk
Chhotelal
, 18
Surat
Top
Login to сайт
Login
Forgot your password?
Registration at сайте
Sign up
На сайте недоступна
регистрация через Google
Script execution is disabled in your browser.
Website might work
incorrectly
.
Profile
Photo
Blog
«
Back to Blog
Незнакомка, 40 - 31 December 2015 05:20
Это интересно
В Америке говядина для стейков обычно выдерживается 21 день при температуре минус 2-3° С, благодаря чему становится чрезвычайно нежной и ароматной.
Читать больше: http://prokrasotu.info/topics/vse-chto-nuzhno-znat-pri-vybore-myasa/
Add comment
Комментарии: 0
Cancel
Post
Sending comment…
We use cookies to improve user navigation and collect site attendance information. By working with this site you consent to the use of cookies.
Ok
More